[code][/code]

Overclocking Skylake loophole

The place to discuss all CPU/APU topics.
User avatar
Scotchjock
Corporal
Corporal
Posts: 369
Joined: Fri May 09, 2014 10:02 am

Overclocking Skylake loophole

Post #1 by Scotchjock » Tue Feb 09, 2016 6:13 pm

It's official: Intel shuts down the cheap overclocking party by closing Skylake loophole

http://www.pcworld.com/article/3031255/ ... phole.html

Foe those who have overclocked their non Skylake K chips you can keep the overclock as long as you don't update the bios.


8700K @4.8Ghz / Asus Maximus X hero / GTX 1080 Ti / 16GB 3600Mhz Team group pro dark / Asus Xonar U7 / Samsung 250GB M.2 / 1TB WD black
AX1200i / 850 evo 500GB SSD / Corsair H100i V2/ Corsair 750D / Asus ROG swift TN PG278Q / Corsair K70 / Rat 7 / Corsair SP2500 / Oculus R /
Win 10

User avatar
Jumper118
Moderator
Moderator
Posts: 308
Joined: Mon Apr 20, 2015 12:36 am
Location: Leeds

Re: Overclocking Skylake loophole

Post #2 by Jumper118 » Sun Sep 04, 2016 7:39 pm

i'm glad this wasnt true. http://valid.x86.fr/p7uumf


Return to “CPUs & APUs”




  Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron