[code][/code]

5970

Discuss all things relating to pixel pushers.
User avatar
nickolp1974
Officer Cadet
Officer Cadet
Posts: 1836
Joined: Wed Apr 23, 2014 7:08 pm
Location: In the Pub

5970

Post #1 by nickolp1974 » Thu Nov 05, 2015 3:43 pm

anyone have experience with these cards??? what i'm finding is heaven dx9 is fine with regards gpu usage but 3d06 maxes at 79% on both gpu's, 3d05 is as low as 40%!!! i have tried 9.12 driver and the latest and both pretty much the same.

disabling AI just uses 1 gpu so Xfire disabled and runs 1 gpu at full whack.
what i have also noticed is that LOD only works with AI disabled, so firstly how do i go about getting my usage up in the benchmarks that matter!!! and 2 getting LOD to work with CF enabled or AI


Image

User avatar
Henkenator68NL
Lance Corporal
Lance Corporal
Posts: 120
Joined: Mon Oct 13, 2014 9:13 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: 5970

Post #2 by Henkenator68NL » Sun Jan 03, 2016 11:32 pm

Did you fix this problem yet Nick? I had 2 of those (1 = shot, other might be working (maybe needs a little cleaning after having build a custom - nutjob - waterblock for core and vrm-s.. But I could gif it a run to see if i ran into that particular problem.
one thing pops to mind, dis you load any CF profile? 'used to be called cat5, or something similar)
[tab=30][tab=30]Image
Image
[tab=30][tab=30][tab=30]https://www.youtube.com/channel/UCGILH-TAxOozS67iX3HXDiw
[tab=190]Carpe Diem


Return to “Graphics Cards”




  Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron